SIMPLUS - Nr 1 in solutii sms. Din 2002

Phone: 021.589.0033
Fax: -
Email: contact@simplus.ro

Simplus
Str Dambului, nr 96, sector 4
Bucuresti

Aplicatii Televiziuni

SUT si GOOOL!

Canale Media implicate: TV, SMS, Web
Moderator: Nu
Tip de joc: numar nelimitat de jucatori

Descrierea jocului:
Jucatorii se inregistreaza prin SMS in echipa favorita, si pot suta la poarta, cu fiecare SMS pe care il trimit. Jucatorul suteaza si conduce mingea prin SMS, cu scopul de a inscrie gol. Golurile inscrise se aduna sub forma de punctaj, atat pentru jucator, individual, cat si cumulat, pentru echipa.
Astfel, jucatorii sunt stimulati sa mentina punctajul sus, trimitand SMS-uri. Se pot organiza campionate intre echipe.

Jocul afiseara periodic punctajul acumulat de primii 10 jucatori, si deasemenea topul echipelor.

OUA sau PUPICI!

Canale Media implicate: TV, SMS, MMS, Web
Moderator: Nu
Tip de joc: numar nelimitat de jucatori

Descrierea jocului:
Acest joc arata popularitatea unei persoane; se afiseaza imaginea unei personalitati publice (domeniul poate fi ales in functie de subiectul show-ui, de formatul emisiunii,de televiziunea pe care este afisat). Jucatorii “arunca” prin SMS oua sau saruturi (dar formatul grafic este adaptabil), iar in tot timpul jocului este afisat un contor care indica in timp real situatia voturilor.
Pe acelasi mecanism se pot implementa voturi, sondaje de opinie, etc.

 

FAZAN!

Canale Media implicate: TV, SMS
Moderator: Nu
Tip de joc: numar nelimitat de jucatori

Descrierea jocului:
The Jucatorul trimite un cuvant care incepe cu ultimele doua litere ale cuvantului trimis de oponent. Cand un jucator il “inchide” pe celalalt, si acest lucru se intampla cand trimite un cuvant astfel incat celalalt nu mai poate forma cuvant din ultimele doua litere, punctajul acestuia creste. Periodic se afiseaza un top al primilor jucatori; se pot organiza etape de joc si premia castigatorul, pentru a stimula traficul.

 

KUPLOMETRU

Te Iubeste, nu te iubeste?
Canale Media implicate: TV, SMS
Moderator: Nu

Descrierea jocului
Un joc bazat pe populara teorie a numerologiei, care calculeaza compatibilitatea dintre doua numere. Utilizatorul trimite prin SMS cela doua nume iar sistemul ii calculeaza indicele de compatibilitate si ii trimite raspunsul pe telefon, insotit de o descriere calitativa a relatiei. In acelais timp raspunsul este afisat pe ecran, intr-un format grafic atractiv, adaptat postului TV pe care ruleaza si segmentului de public caruia ii este adresat.
Simplus are o baza de date de texte de peste 300 000 de variante posibile de raspuns.

Succesul maxim al acestei aplicatii a fost inregistrat pe TV Klumea, post de muzica pentru tineri; in primele 3 luni d ela lansare a avut un trafic de peste 100 000 de utilizatori lunar, stabilizandu-se ulterior (si mentinandu-se timp de peste patru ani, pana in prezent) la o cota de peste 50% din traficulmaxim inregistrat. [Vezi video]

KARMA

Canale Media implicate: TV, SMS
Moderator: Nu
T
ipul jocului: un singur jucator, volum nelimitat

Descrierea jocului:
Prezicerea karmei; jucatorul trimite prin SMS numele si data nasterii si primeste automat pe mobil o predictie privind viata sa anterioara (in ce perioada a trait, ce ocupatie a avut si o descriere a influentei acelei experiente in existenta actuala). In acelasi timp, raspunsul este afisat si grafic, pe TV.

 

CASH OR LOVE?

Dragoste sau bani?
Canale Media implicate: TV, SMS
Moderator: Nu
Tipul jocului: un singur jucator, volum nelimitat, aproximativ 10 secunde pe runda.

Descrierea jocului:
Predictia norocului in dragoste, sau la bani. Jucatorul trimite prin SMS numele si data nasterii si primeste automat pe telefonul mobil predictia, in functie de cuvantul cheie trimis: cati bani va castiga si cum ii vor merge afacerile, va fi bogat ? Sau va avea noroc in dragoste? Predictia din dragoste ii spune cate relatii va avea, cateva nume ale posibililor iubiti/iubite si o descriere din cateva fraze. In acelasi timp rezultataul este afisat pe ecranul TV, intr-un format grafic atractiv.

ORACOL

Canale Media implicate: TV, SMS, Web
Moderator: Da, jocul necesita un operator online.
Tipul jocului: jucatori multipli, volum nelimitat.

Descrierea jocului:
Oracolul stie raspunsul la orice intrebare. Jucatorul il poate intreba orice, oricand. Este suficient sa trimita prin SMS intrebarea si data nasterii, si va primi raspunsul instantaneu pe telefonul mobil.

Comunicarea poate continua sub forma de intrebari care decurg din prima, astfel traficul prin SMS fiind incurajat.

Copyright 2009 simplus. Toate drepturile rezervate creat si promovat de