SIMPLUS - Nr 1 in solutii sms. Din 2002

Phone: 021.589.0033
Fax: -
Email: contact@simplus.ro

Simplus
Str Dambului, nr 96, sector 4
Bucuresti

Prezentare

SimPlus Invest este prima companie, care in 2002 a introdus pe piata romaneasca serviciile de premium sms, si deasemenea a dezvoltat primele tehnici si aplicatii de interactivitate prin sms cu sistemele de televiziune si media, in general. In 2005 implementam pe TV Klumea prima aplicatie grafica cu interactivitate prin sms.

Platforma SimPlus asigura o infrastructura viabila si rapida  care va poate conecta produsele si serviciile cu utilizatorii de telefoane mobile din intreaga tara si nu numai;
Compatibilitatea, Rapiditatea, Consistenta, Accesibilitatea si costul efectiv sint caracteristici de baza ale platformei  SimPlus .

Deasemenea , partenerii nostri au la dispozitie o interfata usor de utilizat, in care isi pot viziona rapoarte si statistici, traficul si mesajele primite in timp real si in conditii de maxima siguranta.

Simplus Invest a dezvoltat parteneriate puternice cu operatorii de telefonie mobila locali, si in acelasi timp cu alti provideri de solutii prin sms din tarile vecine (Bulgaria, Austria, Germania, Belarus, Italia si Spania) astfel ca avem capacitatea de a asigura o solutii compatibile si sigure la nivel international.

Prin seriozitate, profesionalism, rapiditate si flexibilitate ne-am dezvoltat portofoliul de parteneriate, colaborand cu peste 10 dintre cele mai importante posturi de televiziune nationala.

Copyright 2009 simplus. Toate drepturile rezervate creat si promovat de