Login client | Presa | Cariere | Contact | Sitemap

Infoline: + 40 21 5890033

SIMPLUS - Nr 1 in solutii sms. Din 2002

Homepage > Resurse > Studii / whitepapers

Studii / whitepapers

IVR

Iata exemplul unui client care oferea servicii de predictie astrologica printr-o metoda clasica, predictiile fiind trimise prin posta, cu plata ramburs. A apelat la Simplus in cautarea unei solutii alternative, care sa-i fluidizeze comunicarea cu clientii, sa-i amelioreze solutia de incasare a platii pe serviciile oferite si astfel sa duca la eficientizarea afacerii.

Simplus i-a oferit o solutie de voce, punandu-i la dispozitie un numar de telefon  cu suprataxa; utilizatorul apeleaza numarul cu suprataxa si este redirectat  catre platforma noastra catre numerele de telefon ale clientului. Ulterior, datorita necesitatii crescute ale clientului de a face fatza cererii , Simplus a instalat echipamente pe tehnologie VOIP in locatia clientului, eficientizand substantial costurile.

In prezent, peste 90% din veniturile clientului sunt realizate pe aceasta solutie voce. Simplus ofere deasemenea si servicii de robot telefonic

Agentii de publicitate

Simplus a implementat solutia de promovare a lansarii unui club, pe un segment de public foarte bine targetat.; locatia a fost un oras de provincie, cu o populatie de peste 150.000 de locuitori. Agentia de publicitate a apelat la Simplus pentru o campanie de notificari catre un public foarte bine targetat, pe varsta, locatie si interes.

Simplus detine o bogata baza de date cu utilizatori de servicii de telefonie mobila , bine detaliata in ceea ce priveste: varsta utilizatorilor, locatia, interese, si disponibilitate de e folosi serviciile de telefonie mobila.  Rata de raspuns a fost buna, agentia care a initiat campania apeland ulterior in mod repetat la serviciile noastre pentru campanii MT.

Webmasters

Pentru un joc de strategie online, Simplus a implementat un sistem de plata prin SMS la achizitionarea obiectelor virtuale si credite de catre utilizatorii inregistrati. Deasemenea a oferit o solutie de plata pentru membri care doreau abonament tip VIP.

Mass media

In 2005 Simplus a implementat prima aplicatie grafica interactiva, dedicata statiilor de televiziune. Este vorba despre Kuplometru, aplicatie care pornind de la o comanda primita prin SMS, ofera un calcul al compatibilitatii in cuplu si o descriere calitativa a relatiei. Raspunsul este afisat intr-un format grafic atractiv pe ecranul televizorului, variind in functie de tipul raspunsului; utilizatorul primeste deasemenea raspunsul si prin sms.

Lansat pe o televiziune muzicala, jocul interactiv a avut un foarte mare succes in primele luni de la lansare, inregistrand un trafic de peste 150 000 de utilizatori unici pe luna in primele luni de la lansare; ulterior s-a stabilizat la un trafic constant, care de 4 ani este de aproximativ 50% din capacitatea maxima inregistrata.

Copyright 2009 simplus. Toate drepturile rezervate creat si promovat de Agentia interactiva

Home | Clienti | Servicii | Produse | Companie | Noutati | Contact | Termeni si conditii