Login client | Presa | Cariere | Contact | Sitemap

Infoline: + 40 21 5890033

SIMPLUS - Nr 1 in solutii sms. Din 2002

Homepage > Companie > Termeni si contitii

Termeni si contitii

Prevederile de mai jos se aplica continutului site-ului www.simplus.ro si definesc conditiile de utilizare a site-ului de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesand si navigand pe acest site, acceptati termenii de utilizare descrisi in continuare.

Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte.

SimPlus  nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca va depune toate eforturile pentru realizare unei informari corecte eficiente.
Orice persoana care doreste sa procure unul din serviciile sau produsele prezentate in site este rugata sa contacteze SimPlus prin unul din mijloacele afisate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului sau produsului in cauza cat si asupra conditiilor contractuale, taxelor, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.

Legatura cu alte site-uri: Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate de SimPlus utile in legatura cu continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa. In cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.

SimPlus nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere pe site-ul sau

Informatii personale:
Prin intermediul prezentului site pot fi solicitate informatii de natura personala. Aceasta are ca scop identificarea Utilizatorului si/sau posibilitatea de a il/o contacta. Natura informatiilor solicitate se refera în special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail dar poate include si alte informatii aflate in stransa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor SimPlus.. SimPlus va pastra confidentialitatea acestor informatii. Unele informatii solicitate prin intermediul sitului pot face obiectul unei prelucrari de date care au caracter personal. Prin accesarea si navigarea pe acest sit, Utilizatorii consimt în mod expres si neechivoc la efectuarea acestor prelucrari.

Drepturile asupra continutului site-ului: Informatiile de pe acest site sunt strict cu caracter informational si apartin SimPlus Invest. Intregul continut este protejat de legea copyright-ului. Este intrezisa reproducerea, copierea, distribuirea, multiplicarea, publicarea oricarui tip de material de pe acest site, in scopuri comerciale, fara acordul explicit al SimPlus.

Simplus isi rezerva dreptul de a modifica aceste prevederi fara obigatia unei notificari in prealabil.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra în conformitate cu prevederile legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Pentru orice nelamurire în legatura cu exercitarea drepturilor dumneavaoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii Contact din site.
Am citit cele enuntate mai sus si declar ca sunt de acord cu continutul acestor conditii generale de utilizare.

Afla mai multe despre solutiile noastre:

Copyright 2009 simplus. Toate drepturile rezervate creat si promovat de Agentia interactiva

Home | Clienti | Servicii | Produse | Companie | Noutati | Contact | Termeni si conditii