Login client | Presa | Cariere | Contact | Sitemap

Infoline: + 40 21 5890033

SIMPLUS - Nr 1 in solutii sms. Din 2002

Despre EUROVISION la “Ne vedem la TVR”

La o saptamana de la Finala Eurovision 2010 din 6 martie , organizatorul evenimentului, TVR, a realizat astazi o editie dedicata castigatorilor, invitandu-i in platoul emisiunii “Ne vedem la TVR” patronata de Marina Almasan pe cei care au avut o contributie in desfasurarea evennimentului.
Protagonistii au fost, bineinteles, Paula Seling si Ovidiu Cernauteanu, castigatorii care vor reprezenta Romania la Oslo.

Simplus Invest, compania care a asigurat intreaga solutie de televoting a evenimentului, a fost reprezentata prin Dan Boabes (manager general). Dansul a vorbit despre metoda de vot prin SMS si prin apel telefonic la numere verzi gratuite (anul acesta a fost prima data cand votarea concurentilor s-a putut face si gratuit, realizandu-se un numar record de apeluri), despre comportamentul utilizatorului care are la dispozitie un serviciu gratuit (”au fost sute de oameni care au sunat pentru a vota toate cele 16 piese”), a raspuns intrebarilor legate de solutia tehnica asigurata pentru televoting (”au fost sute de linii telefonice puse la dispozitie pentru vot in limita bugetului alocat de catre organizator, (…) capacitatea a fost tripla fata de cel mai mare call-center al unei televiziuni din Romania”), confirmand inca o data buna functionare a sistemului de voting.  Au fost aproape 200 000 apeluri din care 117 000  voturi valide; cateva sute de telespectatori au sunat pentru toate cele 16 piese prezente in concurs.

Numerele verzi sunt apelabile gratuit, partea apelata (organizatorul) achitand contravaloarea acestor apeluri. Prin urmare este foarte important procesul de configurare a bugetului de acesta depinzand si resursele tehnice care pot fi alocate unui astfel de proiect.

Asa cum observa gazda emisiunii, Marina Almasan, publicul a fost incantat de faptul ca mesajul de intampinare pe care il primea in urma votului telefonic venea chiar din partea artistului votat. Fiecare numar alocat fiecarui artist a avut un mesaj de multumire pentru vot inregistrat de chiar artistul respectiv.

simplus

In finalul emisiunii o aplicatie software implementata de Simplus a extras in direct unul dintre numerele de telefon care au votat in finala Eurovision 2010.  Posesorul acestui numar a castigat astfel o excursie pentru doua persoane la Oslo.

img_2611

img_2634

Si pentru ca se sarbatorea un succes, emisiunea s-a incheiat pe acordurile piesei castigatoare “Playing with fire” cu savurarea unor delicioase sarmalute romanesti, aduse fierbinti si tinute oale de lut invelite in paturi ca sa se pastreze bune de parintii Paulei Seling veniti tocmai de la Baia Mare.

publicat de Simplus pe 14.03.2010

Spune ce crezi:

You must be logged in to post a comment.

Copyright 2009 simplus. Toate drepturile rezervate creat si promovat de

Home | Servicii | Produse | Companie | Noutati | Contact | Termeni si conditii