Login client | Presa | Cariere | Contact | Sitemap

Infoline: + 40 21 5890033

SIMPLUS - Nr 1 in solutii sms. Din 2002

Simplus implicat in proiectul cultural de Restaurare a Monumentelor istorice din

Simplus a implementat solutia de voce (IVR) si de SMS prin care incepand din 20 septembrie, romanii pot decide prin vot care monument (dintr-o lista de 30 de monumente alese impreuna cu Comisia Naţionala a Monumentelor) si in acelasi timp contribui la adunarea de fonduri necesare lucrarilor.

Numerele de telefon si de sms la care telespectatorii pot vota, pe tot parcursul programului Restaurare, până la finala din 1 decembrie, sunt aceleaşi: 0900 160 440 si respectiv 1388.
Fiecare monument prezentat intr-o emisiune va avea o cifră de ordine 1-2-3 pe care publicul o va folosi pentru a-şi exprima opţiunea fie apeland prin reţeaua fixă, fie prin SMS pe reţelele de telefonie mobilă.
Număr pentru reţeaua Romtelecom: 0900 160 440 - cu tariful de: 0,95 € (TVA inclus).
Număr pentru SMS-uri: 1388 - cu valabilitate în toate reţelele de telefonie mobilă din ţară - cu tariful de: 0,95 € (TVA inclus).

Iata ce spune TVR pe site-ul emisiunii, despre importanta acestui proiect:

Este pentru prima oară în România când publicul va fi invitat la un program de televiziune interactiv pe această temă, programul “Restaurare” fiind o nesperată şansă de salvare a unor clădiri de patrimoniu clasate ca monumente istorice şi de arhitectură. Respectând formatul internaţional achiziţionat de la Endemol-International B.V., TVR va oferi publicului 30 de obiective de patrimoniu din întreaga ţară, pe care votul telespectatorilor le poate salva de la degradare sau chiar de la distrugere.

Televiziunea Română încearcă să vă convingă că se poate şi altfel. Campania “Restaurare” vă invită să contribuiţi la salvarea monumentelor istorice. 

30 de clădiri monumente istorice, selectate cu ajutorul Comisiei Naţionale a Monumentelor, intră într-o competiţie în care publicul larg va decide care dintre ele va fi restaurat. Ele aparţin acum primăriilor şi consiliior locale care doresc să le integreze în circuitul public, iar campania TVR încearcă să le ajute.

Timp de zece săptămâni, în fiecare duminică, un film documentar vă va prezenta câte trei monumente care trebuie restaurate. Dumneavoastră veţi fi invitaţi să votaţi unul din trei.

Zece clădiri vor ajunge în finala care se va desfăşura pe întâi decembrie. Atunci, veţi fi invitaţi să votaţi în direct care dintre cele zece merită restaurată.

Tot pe întâi decembrie se va organiza şi un teledon pentru strângere de fonduri pentru restaurarea clădirii care va câştiga.

Strămoşii noştri au dat un leu pentru Ateneu, şi Ateneul s-a construit şi ne mândrim cu el. Puteţi contribui direct la salvarea altor clădiri valoroase din patrimoniul nostru!

publicat de Simplus pe 14.10.2009

Spune ce crezi:

You must be logged in to post a comment.

Copyright 2009 simplus. Toate drepturile rezervate creat si promovat de

Home | Servicii | Produse | Companie | Noutati | Contact | Termeni si conditii