Login client | Presa | Cariere | Contact | Sitemap

Infoline: + 40 21 5890033

SIMPLUS - Nr 1 in solutii sms. Din 2002

Simplus la RoNewMedia

In 16 iunie, SimPlus a participat ca partener principal la RoNewMedia, cel mai mare meeting din Romania in materie de solutii si experienta pe Internet.

Cine a  vrut sa afle ce se va intampla maine in internet, a fost prezent la editia a trei-a a conferintei RoNewMedia. Publicul care a umplut sala de la Crowne Plazza, a asistat si participat la discutii si dezbateri despre Web 3.0, mobile marketing, blogging, campanii virale, RSS, feeds, user generated content, IP& WEB TV, retele sociale, etc.

Au fost prezenti nume reprezentative, jucatori importanti in domeniu atat de pe piata locala cat si la nivel international, dintre care as aminti : Jeremy Wright CEO, b5media autor al Blog Marketing, antreprenor, autor de best selleruri- Canada , Tomasz Musial, General Manager – BusinessClick.com, Poland, Gabriel Faflei
Director General Monopoly media, Arina Ureche Director General BRAT, Zoso, etc si bineinteles Dan Boabes, director general si fondator al SimPus Invest.

Subiectele dezbatute au fost dintre cele mai interesante si mai diverse, de la : Diferenta dintre un blogger si un jurnalist. Blogul: instrument de manipulare, business personal sau, pur si simplu, refulare?  , la discutii si studii pe marginea eficientei campaniilor de promovare on line, de la Internet si pe altfel de ecrane, mari, foarte mari si… foarte mici: Digital Signage si Mobile Web la WebTv si IPTV care ofera utilizatorului controlul total si cat mai putina publicitate.

img_3194

 Dan Boabes a vorbit despre principalele probleme cu care se confruntă reţelele de dating: lipsa încrederii în profile, lipsa încrederii în sistemele de plată, disproportii mari între numărul utilizatorilor de sex feminin şi cei de sex masculin, neîncredere în modul de tratare a datelor personale, anticipand ca site-urile free vor domina piaţa în viitor si ca site-urile nişate devin tot mai atractive.


Dan Boabeş: Principalele probleme cu care se confruntă reţelele de dating

  1. De asemenea in partea a doua a zilei, in dezbaterea pe tema Internetului pe altfel de ecrane, Dan Boabes a vorbit despre: “Solutii mobile, mituri, greseli frecvente, tendinte”, o interventie care a adus o nota de originalitate conferintei, demonstrand live publicului cum un material filmat pe moment cu telefonul mobil ajunge in maxim un minut sa fie up-loadat si disponibil pe un site.
    Materialele media up-load-ate in timpul conferintei pot fi urmarite pe www.elodia.ro.img_3214

publicat de Simplus pe 18.06.2009

Spune ce crezi:

You must be logged in to post a comment.

Copyright 2009 simplus. Toate drepturile rezervate creat si promovat de

Home | Servicii | Produse | Companie | Noutati | Contact | Termeni si conditii